Kategorier
BREAKING FILM

Bonobo på Netflix

Den britiske indiefilm fra 2014, Bonobo kan nu ses på Netflix.

Judith (Tessa Peake-Jones) er en ensom, midaldrende middelklasseenke, som kæmper for at acceptere, at hendes datter Lily (Eleanor Wyld) ser ud til at have sagt farvel til en lovende fremtid ved at springe fra sit jurastudium og flytte ind i et boheme-kollektiv.

Kollektivet ledes af den gådefulde Anita (Josie Lawrence), som ønsker et liv, der minder om bonoboabens, der er et dyr, hvis sociale liv kredser om adspredende sex, som de også bruger til at løse enhver konflikt med.

For at tale Lily til fornuft følger Judith efter hende i et forsøg på at få hende med hjem. Eftersom Judiths tilstedeværelse er forstyrrende for bonoboernes livsstil, går Anita med til at løse konflikten mellem mor og datter, forudsat at Judith tilbringer tid med gruppen og giver deres livsstil en chance.

Filmen er instrueret af Matthew Hammett Knott.

Bonobo kom på Netflix den 15. november 2016.

Se traileren til Bonobo

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.