Kategorier
BREAKING FILM

The Gallows

Horror-filmen The Gallows fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Tyve år efter en ulykke, der resulterede i en skuespillers død under en high school teaterforestilling, genopfører en teatergruppe forestillingen for at markere tragedien.

I et forsøg på at sabotere teaterstykket opdager tre elever, at fortidens afskyeligheder ikke altid forbliver i det skjulte, da deres kameraer indfanger rædselsvækkende og uforklarlige hændelser, der kulminerer i en chokerende afslutning. De bliver hurtigt klar over, at der er visse ting, som man ikke skal rippe op i.

The Gallows er en såkaldt found footage-film, hvilket vil sige, at hele handlingen ses igennem et kamera, der skal forstille at være til stede – ligesom personerne, der holder kameraet er en del af handlingen. Du skal med andre ord ikke forvente eminente billeder og sublim lyd – found footage-film er præcis det stik modsatte.

Det danske filmsite Moovy gav filmen 1 enkelt stjerne og skrev: “..sjældent har jeg været vidne til en så langtrukken, kedelig, uengageret og rodet gyserfilm som denne.”

The Gallows kom på Netflix den 26. april 2016.

Se traileren til The Gallows

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.