Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

Filmen Entourage på Netflix

Film-efterfølgeren til den prisvindende HBO-komedieserie Entourage kan nu ses på Netflix.

Filmen starter mere eller mindre der hvor serien sluttede i 2011: Filmstjernen Vincent Chase (Adrian Grenier) og hans tre bedste venner Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) og Johnny Drama (Kevin Dillon) har for længst erobret Hollywood, og Vincent føler, at tiden er inde til at springe ud som instruktør.

Hans tidligere agent Ari Gold (Jeremy Piven) er for nylig blevet chef for et stort filmselskab, og giver derfor Vincent lov til at både at instruere og være stjerne i storfilmen ‘Hyde’, der har et budget på svimlende 100 millioner dollars.

Opgaven viser sig hurtigt at være en udfordring for den mildest talt temperamentsfulde Ari, da texaneren Larsen McCredle (Billy Bob Thornton), der har finansieret store dele af filmen, pludseligt sender sin søn Travis (Haley Joel Osment) afsted til L.A. for at holde øje med sin investering.

Det er seriens skaber, Doug Ellin, der har skrevet, instrueret og samlet den oprindelige rollebesætning fra serien Entourage.  På rollelisten finder vi også den danske supermodel, Nina Agdal, ligesom Pharrell, Calvin Harris, Jessica Alba og Mark Wahlberg er med i filmen.

Entourage på Netflix

Størstedelen af de danske anmeldere var ikke specielt begejstrede for filmen, da den kom i de danske biografer i 2015. Berlingske gav dog filmen 4 stjerner og skrev: “Os der elsker Hollywood, kan ikke få nok af drengerøvshyggen i Entourage”

Entourage kom på Netflix den 26. april 2016.

Se traileren til Entourage

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.