Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

The Crown kommer på Netflix til november

Til november får den første britiske Netflix-serie The Crown premiere på streamingtjenesten og nu løfter Netflix lidt af sløret for hvad serien kommer til at handle om.

The Crown fortæller historien om den britiske Dronning Elizabeth II (Claire Foy), der som 25-årig og nyforlovet med prins Phillip (Matt Smith) pludselig skal overtage tronen i verdens mest kendte monarki. Vi følger hende fra brylluppet i 1947 frem til nutiden.

Det britiske imperium var på daværende tidspunkt i tilbagegang, den politiske arena var ved at falde fra hinanden, da den unge kvinde overtager tronen. En helt ny æra skal til at begynde – en æra som kommer til at forme den anden halvdel af det 20. århundrede.

Glæd dig til en verden af magt og privilegier, personlige intriger, romancer og politiske slåskampe, når vi alle kommer med bag de lukkede døre i Westminster og på Buckingham Palace.

På rollelisten ses også John Lithgow som Sir Winston Churchill, Victoria Hamilton som dronningens mor, Jared Harris som Kong George VI, Vanessa Kirby som prinsesse Margaret og Dame Eileen Atkins som Queen Mary.

The Crown på Netflix

The Crown er løst baseret på teaterstykket The Audience og det er Peter Morgan, manden bag filmen The Queen, der har skrevet serien. Den er med et budget på godt 1 milliard kroner den dyreste Netflix-produktion nogensinde og serien er planlagt til at indeholde i alt 60 afsnit fordelt på 6 sæsoner.

The Crown sæson 1 består af 10 afsnit, som alle kommer på Netflix den 4. november 2016.

Se den første trailer til The Crown

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.