Kategorier
BREAKING FILM

The Big Short på Netflix

Den stjernebesatte og Oscar-nominerede komedie om finanskrisen, The Big Short fra 2015 kan nu ses på Netflix.

I 00’er­ne, da ejen­doms­mar­ke­det bul­dre­de frem, og Wall Stre­et fe­ste­de med champag­ne, var der en­kel­te out­si­de­re, der ikke tro­e­de på, at træ­er­ne kun­ne vok­se ind i him­len.

De for­søg­te at gen­nem­skue ban­ker­nes ugen­nem­sig­ti­ge pro­duk­ter og blev ryste­de over, hvor sam­men­spist de for­skel­li­ge in­sti­tu­tio­ner i fi­nans­ver­de­nen var. De spil­le­de mod ban­ker­ne, mod kre­dit­for­e­nin­ger­ne, mod mar­ke­det – mod alt, hvad Wall Stre­et stod for … og de vandt.

Med et glimt i øjet og en ener­gisk for­tæl­lestil ta­ger in­struk­tø­ren Adam McK­ay fat i et me­get kom­pli­ce­ret emne – Fi­nanskri­sen.

Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling og Brad Pitt spiller hovedrollerne i ”en af årets mest spændende og underholdende film, der er instrueret af Adam McKay.

The Big Short på Netflix

The Big Short er ba­se­ret på Mi­cha­el Lewis’ bog af sam­me navn, der igen er baseret på en sand historie.

Ekstra Bladet gav filmen 5 stjerner og skrev: “Charles Randolphs intelligente manuskript fortæller historien som lige dele komedie og tragedie godt hjulpet af et stjernebesat hold, der alle spiller en vis legemsdel ud af bukserne.”

The Big Short kom på Netflix den 27. september 2016.

Se traileren til The Big Short

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.