Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: The Affair på Netflix

Den Golden Globe-vindende dramaserie, The Affair kan nu ses på Netflix Danmark.

Her følger vi Noah Solloway (Dominic West), der er skolelærer, fritidsforfatter, far og lykkelig gift med Helen (Maura Tierny).

I forsøget på at få ny inspiration til sin nye bog, smider han hele familien i bilen og kører til kystbyen Montauk i det fashionable The Hamptons, hvor Helens stenrige forældre bor. Her skal familien tilbringe hele sommeren, mens Noah får styr på sin nye bog.

Mens han er i Montauk møder han servitricen Alison Lockhart (Ruth Wilson), der ligesom ham selv er gift. De to indleder imidlertid et forhold, der for altid vil ændre deres liv.

Serien præsenterer historien fra begge sider, så i starter ser vi historien fra Noah’s side, men halvejs i afsnittet skifter vi side og ser hele historien fra Alisons side. Her finder man hurtigt ud af, at enhver kærlighedsaffære er uhyre kompleks.

The Affair på Netflix

Soundvenue gav serien 5 stjerner og skrev: “Showtimes nye tv-serie er en magtdemonstration udi karaktertegning og skuespil udfoldet med beundringsværdig omhyggelighed. Erfarne tv-skuespillere spiller, så ens hjerte skiftevist galoperer og truer med at gå i stå.”

Det er den amerikanske tv-station Showtime, der har produceret serien. Sæson 2 kan netop nu (september 2016) ses på TV2Play, mens The Affair sæson 3 sendes på amerikansk tv fra november 2016.

The Affair sæson 1 kom på Netflix den 15. september 2016.

Se traileren til The Affair

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.