Kategorier
BREAKING FILM

Our Brand Is Crisis

Den amerikanske komedie/drama fra 2015, Our Brand Is Crisis med Sandra Bullock og Billy Bob Thornton kan nu ses på Netflix.

En upopulær boliviansk præsidentkandidat falder i meningsmålingerne og hyrer derfor et amerikansk managementteam ledet af “Calamity” Jane Bodine (Sandra Bullock), en belastet men strålende begavet strateg.

Med sin professionelle nemesis, den modbydelige Pat Candy (Billy Bob Thornton), på oppositionens side bliver valgkampen ualmindelig uskøn.

Udover Bullock og Thornton kan Anthony Mackie, Ann Dowd og Joaquim De Almeida også ses på rollelisten.

Filmen er instrueret af David Gordon Green.

CinemaOnline gav filmen 4 stjerner og skrev:  “Det lykkes ganske fint at gøre noget så jævnt som et boliviansk præsidentvalg til en interessant cocktail af komik og alvor, men man skal nu alligevel fokusere på samspillet mellem Thornton og Bullock, hvilket fungerer optimalt.”

Our Brand Is Crisis kom på Netflix den 14. september 2016.

Se traileren til Our Brand Is Crisis

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.