Kategorier
BREAKING FILM

Stomp the Yard på Netflix

Den amerikanske danse-film fra 2007, Stomp the Yard kan nu ses på Netflix.

DJ (Columbus Short), som er en vildt cool street dancer, falder for April (Meagan Good) allerførste dag på universitetet.

DJ er nødt til at arbejde som havemand for at have råd til at gå på skolen, og han føler sig uden for blandt de rige studerende. Der er nu alligevel noget, der fanger hans opmærksomhed: studenterforeningernes såkaldte “stepping”-konkurrence.

Med Aprils hjælp lærer han sig alt om studenterforeningernes historie og baggrund og beslutter sig til at søge optagelse. Han bliver officielt medlem af en stepgruppe og skal nu forsøge at få danseprøver, arbejde og skolearbejde til at gå op i en højere enhed – samtidig med at han forsøger at vinde sin drømmepiges hjerte.

USA-mesterskabet i step nærmer sig, og DJ får travlt med at lære at holde op med at danse som enkeltperson og begynde at danse som del af en gruppe.

Stomp the Yard er instrueret af Sylvain White.

Filmen kom ikke i de danske biografer.

Stomp the Yard kom på Netflix den 2. maj 2017.

Se traileren til Stomp the Yard

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.