Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Anvil! The Story of Anvil

Rock-dokumentaren fra 2008, som London Times kaldte “Den Bedste Dokumentar Om Rock’n’roll Nogensinde”, Anvil! The Story of Anvil kan nu ses på Netflix.

Denne dokumentar følger det banebrydende canadiske heavyband Anvil, der har influeret store bands som Metallica, Slayer og Anthrax. Alligvel har bandet aldrig fået det store gennembrud.

Samtidig med, at at de rockbands Anvil! spillede med i 80’erne er blevet større og større, er Anvil! mere og mere forsvundet ud i glemslen.

Det ville en europæisk kvinde gerne lave om på. Hun tilbød bandet at arrangere en Europa-turné for dem, hvilket de takkede ja til. Det endte med at blive en katastrofe.

Flere gange er bandet ved at gå i opløsning og de to grundlæggere Robb Reiner og Steve ‘Lips’ Kudlow er til tider stærkt uenige. Alligevel lykkedes det dem, at gå i studiet og indspiller deres 13. album sammen.

For den pagt Robb Reiner og Steve ‘Lips’ Kudlow indgik som 14-årige lever stadig: At rocke sammen for evigt.

Filmen er instrueret af Sacha Gervasi, der på et tidspunkt selv har været roadie for bandet.

Anvil! The Story of Anvil  på Netflix

Gaffa gav filmen 4 stjerner og skrev: “Kan man inkassere to gange 15 minutters berømmelse? Svaret er ja, hvis bare man venter længe nok. For på et eller andet tidspunkt kan man altid blive sat i fokus i en dokumentarfilm.”

Anvil! The Story of Anvil kom på Netflix den 2. maj 2017

Se traileren til Anvil! The Story of Anvil

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.