Kategorier
BREAKING FILM

Spis Bed Elsk med Julia Roberts

Den romantiske komedier Spis Bed Elsk (Eat Pray Love) fra 2010 er nu på Netflix.

Liz Gilbert (Julia Roberts) er en moderne kvinde hvis liv er gået i hårdknude og hun har mere end svært ved at drømme om normale ting her i livet, som ægtemand, børn, hus og karriere.

Hun får pludselig nyt mod på livet i denne inspirerende historie, baseret på virkelige hændelser og bygget på bestsellerbogen af samme navn. Hun forlader New York og tager på en 12 måneder lang rejse, der fører hende til Italien, Indien og Bali, hvor hun forsøger at finde sig selv gennem god mad, meditation og udsigterne til at finde den ægte kærlighed.

James Franco, Billy Crudup og Javier Bardem er også på rollelisten i dette overdådige og opløftende eventyr, der er spækket med humor og hjertevarme.

Filmen er baseret på bestseller-romanen Spis Bed Elsk (Eat Pray Love) af Elizabeth Gilbert, der lå på den amerikanske bestsellerliste i 187 uger!!

Cinemazone gav filmen 4 stjerner og skrev: “Spis bed elsk er en velspillet, underholdende invitation til at være åben for livet. En invitation til at stole på livet og huske sig selv. Det er ren Tiramisu for biografgængere.”

Spis Bed Elsk (Eat Pray Love) kom på Netflix den 20. januar 2016

Se traileren til Spis Bed Elsk (Eat Pray Love)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.