Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: Slasher på Netflix

Den canadisk-amerikanske horror-serie, Slasher kan nu ses på Netflix.

Mange år efter det uhyggelige mord på sine forældre, beslutter Sarah Bennett (Katie McGrath) sig for at starte på en frisk og flytte tilbage til sin hjemby, Waterbury sammen med sin mand Dylan (Brandon Jay McLaren). De flytter ind i det samme hus, hvor hendes forældre brutalt blev dræbt, den dag hun blev født.

De finder hurtigt ud af, at historien gentager sig og byen terroriseres af en ny seriemorder, der kopierer og genskaber tidligere mord, der i blandt mordene på Sarahs forældre.

Alle i Waterbury er under mistanke…og i fare for at blive det næste offer: Inklusiv Sarahs mand, Dylan – ja endda Sarahs kæderygende bedstemor Brenda (Wendy Crewson), Cam (Steve Byers), der er ven af familien og byens politichef Iain (Dean McDermott) er under mistanke.

Da Sarah dykker ned i sin egen fortid, finder hun ud af, at sandheden om hendes liv er mere skræmmende end seriemorderens hærgen.

Slasher på Netflix

Det er Aaron Martin, der har skrevet og produceret serien og han har udtalt, at han ville skabe noget, som skræmte ham selv. Han var simpelthen træt af at skrive og producere dramaserier.

Der er indtil videre kun produceret en enkelt sæson af Slasher og det er uvist, om der kommer en sæson 2.

Slasher sæson 1 kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til Slasher 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.