Kategorier
BREAKING FILM

‘Sinister’ – Uhyggelig skræmmende gyser

Den står chok og gys i lange baner i gyser-thrilleren Sinister, som netop er kommet på Netflix.

Filmen handler om forfatteren Ellison Oswald (Ethan Hawke) lever af at skrive romaner baseret på virkelige kriminalsager. Det er dog et et stykke siden han sidst har haft en bestseller.

I jagten på en ny inspiration flytter Ellison sammen med sin familie ind i et hus, hvor en familie på fire er blevet hængt. På loftet finder han en kasse med familiens gamle smalfilm som snart dokumentere flere makabre drab begået i huset.

SE LISTEN OVER DE BEDSTE GYSERE PÅ NETFLIX

Berlingskes anmelder Jacob Wendt Jensen skrev i sin anmeldelse af Sinister: “Hvis man er blandt den slags mennesker, der frivilligt har lyst til at blive møgbange ti til 20 gange på to timer. Dem er der en del af, og »Sinister« er et af de bedste bud på den slags selvpineri i øjeblikket.” Han gav filmen 4 stjerner.

Det er en effektfuld gyser, der nok skal skræmme selv garvede fans af genren.

Sinister kom på Netflix den 1. november 2014.

Se traileren til ‘Sinister’

http://youtu.be/pgYxydrVlDk

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.