Kategorier
FOR BØRN

‘Megamind’ en sjov og flot familiefilm

Fra folkene bag de to Madagascar-film kommer Megamind, som nu kan ses på Netflix.

En flot animationsfilm fra Dreamworks, som er spækket med højtflyvende action og nonstop latter.

Filmen handler om superskurken Megamind , som får alle sine drømme opfyldt, da han besejrer byens beskytter, Metro Man. Sejren betyder at Megamind nu regerer i Metro City.

Desværre begynder Megamind at kede sig og beslutter sig for at skabe en ny superheltr, Tighten bare for at få lidt modstand. For hvad er en skurk uden en helt? Desværre er hans nye modstander alt andet end en superhelt – han er faktisk mere en skurk, hvilket jo så gør Megamind til en helt.

I originalsproget kan du opleve store stjerner som Brad Pitt, Tina Fey og Will Ferrell på den stjernespækkede rolleliste. Herhjemme er det blandt andre Martin Brygmand og Lærke Winther, der er de danske stemmer.

SE ALLE NETFLIX NYHEDER FOR BØRN

De danske anmeldere gav filmen flotte anmeldelser. Politiken gav Megamind 5 stjerner, mens CinemaZones anmelder, Lisa Brygger gav filmen 4 stjerner og skrev: “At filmen så samtidig underholder på så højt et plan med heftigt tempo og overskud er en mindre bedrift, for det er ikke ofte, at vittig historie, kvikke idéer og fikse figurer kan formes til en velfungerende og helstøbt film, men det er netop lykkedes..”

Megamind kom på Netflix den 1. november 2014.

Se traileren til ‘Megamind’ (Engelsk)

http://youtu.be/NPI0eatlo_M?t=5s

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.