Kategorier
FILM

Sightseers – kulsort britisk komedie på Netflix

Den kulsorte britiske komedie, Sightseers fra 2012 kan nu ses på Netflix Danmark.

Chris (Steve Oram) vil vise sin kæreste Tina (Alice Lowe) alle sine yndlingssteder i England og han vil gøre det på sin egen måde – ved at rejse gennem Storbritannien i den højtelskede Abbey Oxford campingvogn. Tina har ført en beskyttet tilværelse, og Chris har brug for at vise hende nogle ting – sporvognsmuseet i Crich, viadukten i Ribblehead, blyantmuseet i Keswick og det bølgende land, der adskiller disse vidundere i hans liv.

Det ville have været den mest perfekte og hyggelige tur, hvis ikke det var på grund af et par småting. Larmende teengers, overbookede campingpladser og Tinas anstrengende mor. Det er da ikke så underligt at de morderiske tendenser dukker op i Chris.

Det er instruktøren Ben Wheatley, der lavede Kill List, der også står bag Sightseers.

Berlingske Tidende gav Sightseers 5 stjerner og skrev: “De er den britiske arbejderklasses svar på Bonnie & Clyde…..Man ville helst ikke møde Chris og Tina på en mørk landevej – men i biografmørket er de førsteklasses selskab!”

Sightseers kom på Netlix den 9. juli 2015.

Se traileren til Sightseers

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.