Kategorier
BREAKING FILM

Så er ‘Jackass 3’ på Netflix

Jackass-gutterne Steve-O, Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius og deres venner er tilbage i Jackass 3, som nu kan ses på Netflix.

Selv om de er blevet ældre,  er de bestemt ikke blevet klogere.

Her i Jackass 3 kan du blandt andet se Johnny Knoxville køre på rulleskøjter midt i en flok bøfler, Bam Margera kaste sig gennem en forhal spækket med højspændings-zappere og Steve-O ryge i luften med en godt fyldt toiletkabine….eller når de prøver at trække tænder ud med en Lamborghini.

Det er ikke specielt raffineret, men hvis du er til Jackass-universet, så bliver du bestemt ikke skuffet her i Jackass 3, hvor stunts og pracitical jokes når nye højder.

Den version der ligger på Netflix er biograf udgaven, som er censureret i forhold til DVD-versionen. Du finder også Jackass – Number two på Netflix.

Jackass 3 kom på Netflix den 23. december 2014.

Se traileren til ‘Jackass 3’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.