Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

Rita sæson 3 – nu på Netflix

Så er 3. sæson af TV2’s successerie om den politisk ukorrekte folkeskolelærer, Rita kan endelig streames på Netflix.

Her i sæson 3 har inklusionen i folkeskolen ført et stort kuld dybt utilpassede elever ind på Islevgård Skole. En pædagogisk udfordring, der hverken er mandskab eller redskaber til, og som truer med at vælte skolen fuldstændig.

Rita (Mille Dinesen) arrangerer en valgkamp mellem to drenge i sin 8. klasse på grund af det forestående kommunalvalg. Hjørdis’ kæreste Uffe er blevet ansat på skolen, og det skaber kurrer på tråden. Den nye trivselsrapport bliver desuden en vigtig brik i forholdet mellem Rita og Helle.

Men det er ikke kun skolen, der er ved at brænde sammen. Rita har altid været så stolt af at kunne klare sig selv. Det er nemt – når man har folk omkring sig. Men nu finder Rita pludselig sig selv alene – og pludselig sniger ensomheden og angsten sig ind på hende, og hun må kæmpe for ikke bare at bygge skolen op, men også sig selv. To kampe, der som altid kræver Ritas uortodokse våben.

Det er forfatteren Christian Torpe, der står bag manuskriptet, mens Lars Kaalund har instrueret serien.

Netflix støtter Rita sæson 3

Det er i øvrigt Netflix, der har skudt penge i 3. sæson af Rita. Ted Sarandos, der er Chief Content Officer hos Netflix udtalte tidligere på året, at streamingtjenestens misison er, at gøre de bedste tv-serier fra hele verden tilgængelig for deres seere på verdensplan. “Derfor er vi rigtig glade for partnerskabet med SF Film og TV2, så 3. sæson af Rita kunne realiseres” lyder det fra Netflix-bossen.
Det er første gang nogensinde at streamingtjenesten har støttet en dansk tv-serie.

Rita sæson 3 på Netflix

Rita sæson 3 kom på Netflix Danmark den 15. juni 2015, hvor også de to første sæsoner kan ses.

Se traileren til Rita sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.