Kategorier
FILM

‘Red’ med Brian Cox på Netflix

Den amerikanske thriller Red fra 2008 kan nu ses på Netflix Danmark.

Filmen handler om Avery Ludlow (Brian Cox), der er en dekoreret krigsveteran, som har trukket sig tilbage efter en frygtelig tragedie.

Han bor sammen med hunden Red, som han fik i gave af sin kone på sin 50 års fødselsdag. En dag da han sidder ved en sø og fisker med Red ved sin side, udsættes han for chikane af tre teenagedrenge og de ender med at dræbe hans elskede hund.

Den normalt så rolige og afbalancerede Avery Ludlow tager sagen i sine egne hænder og han begiver sig ud på en personlig vendetta for at skabe retfærdighed – koste hvad det koste vil.

Red kom ikke i de danske biografer, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Filmen er baseret på en roman af Jack Ketchum og den vandt en pris ved Sundance Filmfestivalen i 2008.

Red kom på Netflix den 1. marts 2015.

Se traileren til ‘Red’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.