Kategorier
BREAKING FOR BØRN

To Pokémon film nu på Netflix

Netflix har netop haft premiere på de to Pokémon film: ‘Black – Victini og Reshiram’ og ‘White – Victini og Zekrom’. Der vel best kan beskrives som er et dobbelt Pokémon-eventyr!

En helt må vælge: Skal man følge sine idealer eller gå sandhedens vej? Da Ash og hans venner melder sig til en konkurrence i Eindoak, som er bygget omkring slottet Sword of the Vale. Her møder de den mytiske Pokémon, Victini, som bliver deres nye ven. Men katastrofen rammer, da den vildledte vandrer, Damon, snupper Victini af egoistiske grunde.

Kan Ash bevise, at han er en helt og fortjene hjælp fra den legendariske Reshiram – eller Zekrom – til at redde Victini og Eindoak ? To legender og to versioner af historien! Følg dem begge i Pokémon the Movie: Black – Victini og Reshiram og Pokémon the Movie: White – Victini og Zekrom!

Begge Pokémon kom på Netflix den 4. marts 2014

Se traileren til Pokémon filmen: ‘Black – Victini og Reshiram’

http://youtu.be/xvHSNkdfm3Y

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.