Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

‘Into the Mind’ – verdens bedste skifilm nu på Netflix

Har du både fart, action og sne i blodet, så er filmen ‘Into the Mind’ fra 2013 sikkert noget for dig. Filmen der netop er kommet på Netflix, er allerede udråbt til at være en af de bedste skifilm nogensinde.

Vi kommer dybt ind i sjælen på en skiløber, som rejser rundt i verden for at opnå det ultimative adrenalin kick.

Kom med til den uberørte, men dødsensfarlige sne, i Alaska, klatring op af Himalayas stejleste bjergvægge, for derefter at kaste sig ned af bjerget igen –  på ski. Men hvad får et menneske til at rejse jorden rundt, for at finde adrenalinen på så udfordrende og livsens farlige bjerge?

Filmen er en imponerende kombination af fantastiske naturbilleder og hæsblæsende skiløb på grænsen af det mulige gør dig helt sikkert mundlam for en stund. De knap 90 minutter filmen varer flyver afsted.

Filmselskabet Sherpas Cinema var to år om at rejser rundt i verden sammen med verdens bedste actionatleter.

Selvom ‘Into the Mind’ er efterfølgeren til den prisvindende ‘All I can’, så byder ‘Into the Mind’ på nogle af de flotteste optagelser af skiløb. Det bliver ikke bedre!

‘Into the Mind’ kom på Netflix den 4. marts 2014.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.