Kategorier
BREAKING FILM

Stjernebesatte ‘Rygtet siger’ på Netflix

Oplev Jennifer Aniston og Kevin Costner i den romantiske komedie ‘Rumor Has It’ (Rygtet siger), som netop er kommet på Netflix.

Filmen handler om Sarah (Jennifer Aniston), som er forlovet med Jeff. Sammen besøger de den kommende bruds familie, hvor Sarah under middagen finder ud af at hendes mor og bedstemor engang havde en affære med den samme mand, Beau (Kevin Costner), hvilket selvsagt gav anledning til en del problemer.

Bedre bliver det naturligvis ikke, da også Sarah går i seng med Beau, der således nu har har en æffære med tre generationer af kvinder fra den samme familie.

Rumor-has-it-billedeFilmen er den lettere uautoriserede fortættelse af Mike Nicholls’ “The Graduate” (Fagre voksne verden) fra 1967, som havde en ung Dustin Hoffman i hovedrollen, som  Ben Braddock der forføres af Mrs. Robinson og forelsker sig i hendes datter Elaine.

Det er instruktøren Rob Reiner, som har instrueret  ‘Rumor Has It’. Han stod også bag filmene ‘When Harry Met Sally’ og ‘The Story Of Us’.

De gav filmen middelmådige karaktere, med BT som højdespringeren med 4 stjerner: Jennifer er sød. Shirley MacLaine er forrygende. Og Kevin er så knastør, at det er en fornøjelse.

‘Rumor Has It’ (Rygtet siger), som kom på Netflix den 4. marts, er perfekt til en hyggestund i sofaen.

http://youtu.be/sohjTLctoV4

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.