Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Familiefilmen: ‘The Pirates! Band of Misfits’ (Piraterne!)

Den underholdende og flotte familiefilm The Pirates! Band of Misfits (Piraterne! på dansk) er nu på Netflix Danmark.

Vi er tilbage i 1837, hvor vi følger den håbløse Piratkaptajnen fra Blood Island (Ja, det er hans navn), som drømmer om at være frygtet på de syv verdenshave. Han er dog ikke som pirater er flest, for han har hjertet på det rette sted og er flink over for sin besætning.

Piratkaptajnen vil i stedet vinde konkurrencen som Årets Pirat ved at slå sine værste rivaler, Black Bellamy og Nådesløse Liz.  Kapløbet bringer kaptajnen og hans brogede besætning vidt omkring: fra eksotiske sydhavsøer til Londons tågede gyder. Undervejs møder de blandt andet en ung og ulykkelig forelsket Charles Darwin og selveste den onde dronning Victoria!

Det er Aardmann Animations, der har lavet The Pirates! Band of Misfits som en stop-motion animation med modellervoks figurer, hvilket er intet mindre end imponerende flot.

I original versionen er det blandt andre Hugh Grant og Selma Hayek, som ligger stemmer til figurene, mens det i den danske udgave er Gordon Kennedy, Lasse Rimmer, Kirsten Lehfeldt, Jens Andersen og Mia Lyhne.

Berlingskes anmelder Louise Kidde Sauntved gav filmen 4 stjerner og skrev “Filmen er ganske enkelt fabelagtig veloplagt, fyldt med fjol og finurlige ideer. Vittighederne står på det nærmeste i kø, både de platte, de letkøbte, de barnlige, de indforståede, de sofistikerede, dem der falder til jorden med et klask og dem, der virkelig får grinet frem.”

The Pirates! Band of Misfits (Piraterne!) kom på Netflix den 1. januar 2015. På Netflix ligger den både på original sproget og på dansk. Se filmen HER

Se traileren til ‘The Pirates! Band of Misfits’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.