Kategorier
BREAKING FILM

Pan med Hugh Jackmann

Den amerikanske fantasyfilm fra 2015, Pan med blandt andre Hugh Jackmann kan nu ses på Netflix.

Peter (Levi Miller) er en drillesyg 12-årig dreng med en yderst nysgerrig personlighed.

Men i det dystre børnehjem i London, hvor han har boet hele sit liv, er det ikke ligefrem kvaliteter, som får én til at flyve. Men pludselig en aften bliver Peter fanget og ført væk fra børnehjemmet og ud i en livlig og fantastisk verden fyldt med pirater, krigere og feer… kaldet Ønskeøen.

Her møder han et utroligt eventyr. Men også en kamp om liv eller død i opklaringen af, hvorfor hans mor efterlod ham på børnehjemmet for længe siden, og hvorfor han faktisk hører til i dette magiske land.

Sammen med krigeren Tiger Lily (Rooney Mara) og en ny ven ved navn James Klo (Garrett Hedlund) skal Peter besejre den hensynsløse pirat, Sortskæg (Hugh Jackman). Kun derved kan han redde Ønskeøen og opdage sin sande skæbne – at blive den helt, som altid vil være kendt som Peter Pan.

Filmen er instrueret af Joe Wright og er baseret på J.M. Barries verdensberømte bog om drengen, der aldrig bliver voksen, og som lever på Ønskeøen blandt magiske væsener, indianere og røveriske pirater.

Politiken gav filmen 4 stjerner og skrev: “…samlet set føles det som to intense timer med fripas i en pimpet version af Djurs Sommerland. Eller som en naiv drøm, Michael Jackson kunne have haft.”

Pan kom på Netflix den 30. august 2016.

Se traileren til Pan

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.