Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER

Black Mass med Johnny Depp

Den anmelderroste amerikanske thriller fra 2015, Black Mass kan nu ses på Netflix.

Filmen foregår i Boston tilbage i 1975.

Her bliver lederen af den irske Winter Hill-bande, gangsteren James “Whitey” Bulger (Johnny Depp) overtalt af sin barndomsven og nu FBI-agent, John Connolly (Joel Edgerton) til at indgå i et samarbejde, for at uskadeliggøre deres fælles fjende: den italienske mafia. Som modydelse lovede Whitey, at Bulger og hans bande ikke vil kunne røres af loven.

Black Mass fortæller historien om denne mildest talt uheldige alliance, der kom fuldstændig ud af kontrol. En alliance der gav ham så meget magt, at han blev en af de mest berygtede gangstere i USA’s historie.

Filmen er baseret på autentiske begivenheder og er instrueret af Scott Cooper. På rollelisten finder vi også Benedict Cumberbatch og Kevin Bacon.

Begejstrede anmeldere

Ekstra Bladet gav filmen 5 stjerner og skrev: “Det er en oplevelse i sig selv at se Johnny Depp, nærmest sminket til uigenkendelighed, som mørkets fyrste – og i sin bedste rolle i årevis.”. Berlingske var helt enig i de 5 stjerner og skrev: “Grundridset i historien er simpelthen interessant, og historien fortælles i et roligt tempo med god tid til person­karakteristikken.”

Black Mass som på Netflix den 15. august 2016.

Se traileren til Black Mass

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.