Kategorier
BREAKING SERIER

Broadchurch sæson 2

Det er nu muligt at streame den prisbelønnede britiske krimiserie, Broadchurch sæson 2 på Netflix Danmark.

Mordet på den 11 årige dreng, Danny sender chokbølger gennem det lille samfund i byen Broadchurch.

Den lokale politikvinde Ellie Miller (Olivia Colman) må sammen med den fallerede storbybetjent Alec Hardy (David Tennant) opklare mordet, der truer med at splitte det lille samfund.

Sæson 1 især handler om mordet på den lille dreng og opklaringen af sagen og sæson 2 starter lige der, hvor den første sæson slutter. Den formodede morder bliver anklaget, men nægter sig skyldig og nu må hele byen forberede sig på en lang og sej retssag.

Samtidig begynder der at dukke nye spor op i den såkaldte Sandbrook-sag, som Alec også arbejdede med i sæson 1.

Ud over de to hovedrolleindehavere finder vi også Charlotte Rampling, Marianne Jean-Baptiste og James D’Arcy på rollelisten.

Broadchurch på Netflix

Det er tale om en helt traditionel krimiserie, hvor opklaringen af et enkelt mord og samarbejdet mellem to umage betjente driver hele serien, hvilket leder tankerne hen på et par danske krimiserier.

Serien er blevet rost til skyerne og serien har vundet et hav af priser, der i blandt den prestigefyldte BAFTA-pris som bedste dramaserie i 2014.

Der er indtil videre lavet to sæsoner af serien, men fans kan godt begynde at glæde sig for det stopper ikke her. I starten af 2017 får Broadchurch sæson 3 premiere på den britiske tv-station ITV.

Broadchurch sæson 2 kom på Netflix den 16. august 2016.

Se traileren til Broadchurch sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.