Kategorier
BREAKING FILM

Oplev Sarah Jessica Parker i ‘Kvinde på spring’

Komedien ‘Kvinde på spring’ med stjernerne Sarah Jessica Parker og Pierce Brosnan er nu på den danske Netflix.

Filmen handler om karrierekvinden Kate (Sarah Jessica Parker), der nærmest gift med sit arbejde som investeringsrådgiver hos et stort finansieringsfirma i Boston. Det er ikke uden problemer, at få tid til familien, der består af to børn og hendes mand Richard (Greg Kinnear).

Richard er netop blevet fyret fra sit arbejde som arkitekt, men tilbydes at arbejde med et stort byggeprojekt. På samme tid får Kate chancen for at realisere sit drømmeprojekt i tæt samarbejde med sin chef (Pierce Brosnan). Det betyder at tingene begynder at brænde på derhjemme.

Doug McGrath har instrueret denne filmatisering af Allison Pearsons roman ‘I Don’t Know How She Does It’

Da filmen kom i de danske biografer i 2011 fik den en lunken modtagelse af anmelderkorpset. BT’s anmelder Henning Høeg kaldte filmen sød og velmenende, men samtidig også gammeldags, lidt kedelig og 100 % forudsigelig.

‘Kvinde på spring’ kom på Netflix den 28. februar 2014

http://youtu.be/bn_OrhwIidA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.