Kategorier
BREAKING FILM

Once Upon a Time in Phuket

Den svenske romantiske komedie fra 2011, Once Upon a Time in Phuket (En gång i Phuket / En gang i Phuket) kan nu ses på Netflix

Sven (Peter Magnusson) er en rastløs svensk mand. Han er karrierecoach med et trivielt hverdagsliv og en dag får nok af at hjælpe andre med at realisere sig. Han vil have noget ud af livet. Sven drømmer om at blive som eventyreren Johan, en gammel skolekammerat, der blev landskendt for sine bøger om at slå sig fri fra hverdagen, og befri sit liv.

Da Johan pludseligt dør i forbindelse med et BASE-jump fra Kaknästårnet, hører Sven en stemme indeni, der kræver at han lever sine drømme ud. Han siger sit arbejde op, og hopper på første og bedste fly til Thailand for at skrive en bog og endelig begynde at leve rigtigt.

I Thailand møder Sven Gitte (Jenny Skavlan), en ung, fri og norsk yogaudøver, der længes efter nye eventyr i Burmas uudforskede jungle. Og så dukker Anja (Susanne Thorson) op, en seriøs forlagsredaktør som har taget en pause fra sin kæreste, og rejst ud til solen med nogle veninder for at tænke sig om. Sven lider af skrivekrampe og laver rod i det med Gitte og Anja. Livsafgørende spørgsmål hober sig op. Hvad vil Sven egentlig med sit liv, og med hvem?

Once Upon a Time in Phuket på Netflix

Once Upon a Time in Phuket kom på Netflix den 2. februar 2016

Se traileren til Once Upon a Time in Phuket (En gång i Phuket)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.