Kategorier
BREAKING UDEN FOR KATEGORI

Nye serier på HBO Nordic i november

Det er efterår og streamingtjenesterne opruster med mange nye film og serier, hvilket kommer os – kunderne – til gode.

Her på Flixnyt skriver vi fortrinsvis om Netflix, men kigger da også gerne på alternativerne. Den store konkurrent til Netflix er HBO Nordic, som i store træk minder om Netflix. På den tekniske side er HBO ikke helt så stærk som Netflix, men til gengæld er tjenesten væsentligt hurtigere til at få serien lagt på den danske udgave. Ofte går der kun en dag eller to efter et afsnit er sendt i USA til det ligger på HBO Nordic med danske undertekster. Det er stærkt og noget som Netflix kunne lære noget af.

Her i november kommer der en del nye serier og nye sæsoner af serier på HBO Nordic. Vi har lavet en kort oversigt.

SE HBO NORDIC GRATIS I 30 DAGE!

Black Sails

Cover til serien Black Sails på HBODen actionfyldte eventyrsserie udspiller sig 20 år før Robert Louis Stevensons klassiker “Skatteøen” finder sted. Den omhandler piraternes gyldne periode i det caribiske hav i 1715, hvor vi følger den frygtede Kaptajn Flint, der må slå sig sammen med datteren til den lokale smuglerkonge for at planlægge den ultimative skattejagt, hvis rigdomme vil kunne hjælpe dem i kampen mod de tilbagevendende britiske styrker, som truer deres levevej.

Hele første sæson af Black Sails er på HBO Nordic og sæson 2 får premiere til januar på HBO Nordic.

Klondike

Klondike-hbonordicRidley Scott er executive producer på denne westernserie med Richard Madden (Game of Thrones) og Augustus Prew (Kick-Ass 2) i hovedrollene. Serien følger de to venner Bill og Epstein gennem 1890’ernes guldfeber i USA. De to møder hårde udfordringer i form af vanskelige vejrforhold, snedige forretningsmænd, forførende prostituerede og indianere, som magtesløse er vidne til overtagelsen af deres land. Rollelisten tæller i øvrigt også prominente navne som Tim Roth og Abbie Cornish.

Hele første sæson af Klondike kom på HBO Nordic den 1. november 2014 og sæson 2 får premiere til januar på HBO Nordic.

The Affair

theaffair-hbonordicThe Affair er en ny dramaserie, der undersøger de psykolgiske eftervirkninger af en affære. Serien fortælles på skift fra kvinden og mandens synsvinkel. Serien har modtaget fremragende anmeldelser og er blandt andet blevet kaldt ‘efterårets bedste nye serie’ og ‘en mere føelsesbetonet variant af True Detective’. I rollerne finder man Dominic West (The Wire), Ruth Wilson, Joshua Jackson og Maura Tierney.

Der kommer nye afsnit af The Affair på HBO Nordic hver mandag.

http://youtu.be/Til6Nt2ps9s

The Knick

TheKnick-hbonordicClive Owen portrætterer John W. Thackery, en genial kirurg som kæmper med primitive medicinske tilstande på Knickerbocker-hospitalet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede i New York. Gå ikke glip af denne anmelderroste nye dramaserie fra Oscar-vinderen Steven Soderbergh.

SE HBO NORDIC GRATIS I 30 DAGE!

Der kommer nye afsnit af The Knick på HBO Nordic hver lørdag.

 

Olive Kitteridge

olivekitteridge-hbonordicOlive Kitteridge er en rørende, sjov og tragisk fortælling om en lille by i New England og dens indbyggere over en periode på 25 år. Det er en fortælling om livet på godt og ondt set gennem øjnene på den spydige Olive, hvis skarpe tunge dækker over et varmt, men såret hjerte. Rollelisten tæller navne som Frances McDormand, Richard Jenkins og Bill Murray.

Dette er en nye HBO miniserie i 4 afsnit. De første to kommer på HBO Nordic den 3. november og de sidste to kommer på den 4. november.

SE HBO NORDIC GRATIS I 30 DAGE!

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.