Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

To nye sæsoner af ‘Blue Bloods’ på Netflix

Så er 2. og 3. sæson af den populære politiserie Blue Bloods kommet på Netflix.

Vi er tilbage hos den irsk-amerikanske familie Reagan, der har politiblod i årene.

Faderen, Frank Reagan (Tom Selleck) er politikommissær i New York. Hans ældste søn Danny (Donnie Wahlberg) er en lokalbetjent, som altid klarer opgaverne, selv om han af og til må bøje reglerne lidt. Eneste kvinde i familien er hans datter, Erin (Bridget Moynahan) som er assistent for den offentlige anklager og Franks yngste søn, Jamie (Will Estes) har netop fået job som betjent, på trods af at han faktisk har en jurauddannelse fra Harvard.

Hver søndag samles familien til middag med Franks far, Henry (Len Cariou), der også tidligere har været politichef. Her kommer det tydeligt frem, at blod er tykkere end vand.

I anden sæson af Blue Bloods bliver Danny suspenderet, da han skyder en betjent i civil og må stå over for sin søster, Erin i retten. Franks yngste søn, Jamie får sin første politisag, der involverer gangsterfamilien Cavazerre.

SE DE NYESTE SERIER PÅ NETFLIX

Hvis du er til politiserier, så er dette serien for dig. Den er vanvittig flot, velspillet og virkelig vanedannende.

Blue Bloods startede i 2010 på den amerikanske tv-station CBS og har haft skyhøje seertal. Lige nu kører 5. sæson over skærmen i USA og meget tyder på, at serien vender tilbage til efteråret med en 6. sæson.

Sæson 2 og 3 af Blue Bloods kom på Netflix den 15. oktober 2014

Se traileren til 3. sæson af ‘Blue Bloods’

http://youtu.be/2QQCtDr4H1Y

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.