Kategorier
BREAKING SERIER

Fra folkene bag ‘Game Of Thrones’ kommer ‘Arrow’

Det er folkene bag seriehits som Game of Thrones og The Vampire Diaries, som også står bag serien Arrow, der nu kan ses på Netflix.

Arrow handler om rigmands sønnen Oliver Queen (Stephen Amell), der lever livet i overhalingsbanen med fester, damer og hurtige biler. Under en sejltur med sin far og søster kæntre deres yacht og Oliver  er eneste overlevende. Han strander på en øde ø, hvor han i fem år lever som en anden Robinson Cruso.

Da han vender tilbage til den virkelige verden, er han helt forandret. Drengerøven er væk og han er nu en rigtig mand. Desværre er byen mindst lige så forandret, som Oliver er og nu gennemsyret af kriminalitet. Udstyret med bue og pile er Oliver fast besluttet på at rydde op i byens underverden.

Arrow er baseret på en grafisk roman udgivet af DC Comics, forlaget bag så legendariske superhelte som Batman og Superman.

Serien havde premiere i USA i oktober 2012 og 3. sæson kører lige nu på den amerikanske tv-kanal CW Network.

Første sæson af Arrow med hele 23 afsnit kom på Netflix den 15. oktober 2014.

Se traileren til ‘Arrow’:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.