Kategorier
BREAKING FILM

Will Smith i ‘I am Legend’ på Netflix

Den står på flotte effekter, god action og neglebidende spænding i filmen I Am Legend fra 2007, som nu er på Netflix.

Will Smith spiller videnskabsmanden Robert Neville der er strandet i et totalt mennesketomt New York City efter at en menneskeskabt uhelbredelig har udslettet alle mennesker i byen, ja måske endda i hele verden.

Robert prøver desperat at få kontakt til andre overlevende af pandemien, men han er tilsyneladende alene. I hvert fald om dagen, for om natten kommer mutanterne frem. Det er dem, der blev smittet, men overlevede. De lurer i skyggerne og venter blot på, at Robert Neville gør en enkelt fejltagelse.

Dette er den tredje filmatisering af Richard Mathesons roman I Am Legend fra 1954.  I 1964 kom filmen med titlen The Last Man on Earth og i 1971 hed filmen The Omega Man.

De danske anmeldere gav filmen flotte anmeldelser og Berlingske Tidende gav I Am Legend 5 stjerner og skrev: “Det er en af den slags actionfilm, som kroppen reagerer på, så både puls og følelser kan mærkes – og hvad mere kan man forlange?”

Der arbejdes i øjeblikket på at lave en I Am Legend 2. Warner Bros skulle have lavet en aftale med produceren af etteren, Akiva Goldsman om også at stå bag 2’eren. Det er dog uvist hvornår I Am Legend 2 kommer i biografen.

I Am Legend kom på Netflix den 22. oktober 2014.

Se traileren til ‘I Am Legend’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.