Kategorier
BREAKING FILM

Nicolas Cage i actionfilmen ‘Stolen’

Nicolas Cage er tilbage i actionbraget Stolen fra 2012, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Her lykkedes det mestertyven Will Montgomery (Nicolas Cage) og hans makker Vincent (Josh Lucas) at stjæle 10 millioner dollars ved et spektakulært indbrud. Desværre går det dog galt for de to tyve og makkeren efterlader Will, som fanges af politiet. Det lykkes ham dog lige inden anholdelsen, at skille sig af med de mange penge.

Efter 10 år løslades Will og han når dårligt ud af fængslet før han havner i en umulig situation, da Vincent, som man antog for død, kidnapper Will’s datter og kræver en løsesum på de $ 10 millioner, som udbyttet beløb sig til. Will  har kun 12 timer til rådighed og er under konstant overvågning af politiet. Det bliver en nervepirrende kamp mod uret i et hæsblæsende non-stop action tempo.

Hvis du kunne lide filmen Taken med Liam Neeson, så vil du helt sikkert synes godt om Stolen, der er Nicolas Cages bedste film i mange år – hvilket dog ikke siger så meget, for der har været nogle alvorlige drop ind i mellem.

SE LISTEN OVER ALLE NYE FILM PÅ NETFLIX

Stolen er instrueret af Simon West, der også instruerede Nicolas Cage i klassikere Con Air. Filmen kom ikke i de danske biografer, men er – trods lidt huller hist og her – en ganske hæderlig action-film.

Stolen kom på Netflix den 7. januar 2015.

Se traileren til ‘Stolen’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.