Kategorier
BREAKING FILM

Christian Bale i Out Of The Furnace

Out Of The Furnace som netop er kommet på Netflix, er en barsk film om familie, skæbne og retfærdighed. Med en tyk streg under BARSK!

Brødrene Russell og Rodney bor i det økonomisk trængte Pennsylvania. Russell (Christian Bale) arbejder hårdt for at hjælpe familien. Rodney (Casey Affleck) tager ofte til Irak som soldat, men når han er hjemme oparbejder han en voldsom spillegæld.

Efter et biluheld må Russell en tur i spjældet. Imens melder Rodney sig til ulovlige nævekampe for at tilbagebetale sin gæld. Kampene arrangeres af den frygtindgydende Harlan DeGroat (Woody Harrelson), områdets mest berygtede narkobaron og inden længe er Rodney havnet i klørene på en yderst voldelige og hensynsløs bande. Da Russell løslades, står han over for et nærmest umuligt valg: tage væk og vinde sin frihed eller risikere alt for at hjælpe sin bror.

Scott Cooper har instrueret Out Of The Furnace fra 2013.

SE LISTEN OVER ALLE NYE FILM PÅ NETFLIX

Jyllands-Posten gav filmen 5 stjerner: “Christian Bale er unægteligt en fremragende skuespiller, der kan fremmane stålbeslåede sjæle lige så godt som blødsødne fupmagere.”

Out Of The Furnace kom på Netflix den 1. januar 2015.

Se traileren til ‘Out Of The Furnace’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.