Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

Netflix tynder ud i Batman filmene

Hvis du er fan af Batman, så er det ved at være sidste chance for to af de populære Batman-film er desværre på vej væk fra Netflix.

Allerede den 27. maj 2014 er det slut for filmen The Dark Knight Rises.

I filmen møder vi Christian Bale som milliardæren Bruce Wayne, der igen må iføre sig sit alter egos kappe og blive til Batman, da Gotham trues af nye fjender. Denne gang er det Catwoman og Bane.

Den 31. maj 2014 kommer turen så til animationsfilmen Batman: The Dark Knight Returns: Part 1, som fjernes fra Netflix.

the-dark-knight-returns1I denne animerede bearbejdelse af Frank Millers grafiske roman vender den 55-årige og pensionerede Bruce Wayne tilbage for at beskytte Gotham og kæmpe mod Jokeren.

Når Netflix fjerne film fra deres kartotek skyldes det ofte, at de ikke længere har rettigheder til at vise filmene. Det er dog ikke ensbetydende med, at filmene er væk for altid. De kan komme tilbage på et senere tidspunkt.

Stadig Batman på Netflix:

Men selvom disse to perler forsvinder fra Netflix, så er der stadig flere Batman-film på tjenesten.

Hvis du når at se Batman: The Dark Knight Returns: Part 1, så må du bestemt ikke snyde dig selv for Batman: The Dark Knight Returns: Part 2 fra 2012, som om muligt er endnu bedre end 1’eren.

Sammen med sin nye makker, Robin, har Batman endnu en gang reddet Gotham City, men hans tilbagevenden har vækket Jokeren, som dukker op igen med en ond plan.

Endelig ligger både Batman fra 1989 og Batman Begins fra 2005 også på Netflix.

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.