Kategorier
GUIDES

Sådan får du Netflix på Xbox

Hvis du ønsker at få Netflix op på det store TV, så er der ingen grund til at investere i et Smart TV eller Apple TV. Hvis du har en spillekonsol, som Playstation, Nintendo Wii eller Xbox, så kan du med stor sandsynlighed nemt se Netflix.

Hvordan får jeg Netflix på min Xbox 360?
Har du en Xbox 360 og er den tilsluttet en bredbånds forbindelse, så har du mulighed for at se Netflix. Inden du kaster dig over projektet, så vær opmærksom på, at det desværre kræver et Xbox Live Gold medlemskab til omkring 40 kroner om måneden, at få adgang til Netflix-appen. Derfor er det værd at overveje, at anskaffe en anden medieafspiller som f.eks. Apple TV hvis du kun vil bruge Xbox Live Gold medlemskabet til at se Netflix på.

Hvad gør jeg?
Din Xbox er med stor sandsynlighed udstyret med Netflix applikationen fra starten, men da Netflix opdaterede deres app i november 2013, så vil det være en god idé at opdatere applikationen, selv om du har den installeret.

OBS: Med den nye app, får du væsentlig bedre Netflix oplevelse med bedre søgemuligheder. Dog mister du muligheden for at bruge håndbevægelser – Kinect gesture control – til at styre Netflix i den nye app.

Hvis Netflix-applikationen mangler, så skal du gå ind under Apps Marketplace og vælg Browse Apps. Søg efter Netflix. Den ligger under kategorien: Video. Hent applikationen. Start Netflix-applikationen og du vil nu blive bedt om at logge ind med din e-mail og dit kodeord.

Herefter kan du bruge din Xbox 360 til at se Netflix.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.