Kategorier
TEKNIK

Netflix klar med 4K Ultra HD til februar

Ejere af udvalgte fjernsyn kan se frem til at se 2. sæson af ‘House of Cards’ i Ultra HD, det såkaldte 4K, på Netflix.

På verdens største messe for forbrugerelektronik, CES, der bliver afholdt i Las Vegas i disse dage har Samsung, LG og SONY afsløret, deres nye modeller, som får det specielle Netflix 4K-app indbygget. Ifølge Tv2Beep bliver det i første omgang gratis at se serier i 4K, men Netflix-teamet vil ikke udelukke, at der på et tidspunkt vil komme med en højere pris for den forbedrede lyd- og billedkvalitet.

Ultra HD/4K er video i en opløsning på 3840×2160 pixel og det er fire gange så mange pixel som der er plads til på en Fuld HD skærm. Tjenesten bliver i begyndelsen kun tilgængelig på udvalgte fjernsyn og altså ikke på tablets, selvom de også har 4K. Udover et udvalgt fjernsyn kræver det en internetforbindelse på mindst 15 Mbps.

2. sæson af “House of Cards” bliver første program i 4K, senere kommer også de andre egenproducerede Netflix-serier i Ultra HD.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.