Kategorier
NYHEDER STREAMINGTJENESTER

Netflix endelig i Tyskland og Frankrig

Så er det endelig muligt at se Netflix, når du er i Tyskland og Frankrig.

I denne uge har streamingtjenesten nemlig lanceret deres service i de to store lande og det ventes, at Netflix snart også kommer til Østrig, Schweiz, Belgien og Luxembourg.

Modsat herhjemme, hvor hovedparten af de udenlandske film blot leveres med danske undertekster, er man i både Frankrig og Tyskland vant til, at udenlandske film og serier synkroniseres, så der tales henholdsvis fransk og tysk. Dette er muligvis årsagen til, at udvalget på Netflix i Tyskland og Frankrig her fra starten ikke er specielt prangende.

Netflix har dog allerede annonceret, at de har planer om at tilbyde originale franske serier og den første bliver den politiske thriller ‘Marseille’, der bliver en fransk udgave af serien ‘House of Cards’.

Men det betyder, at hvis du er på ferie i Tyskland eller Frankrig, så vil du ikke længere blive mødt med teksten ‘at denne service desværre ikke er tilgængelig i dette land’ når du åbner for Netflix på hotelværelset. Du får dog det lands Netflix, som du befinder dig i – så er du i Tyskland, så er det den tyske Netflix du ser.

Du behøver dog ikke frygte, at skulle kæmpe dig igennem en to timer lang film på tysk, da Netflix tilbyder, at du kan se filmen på originalsproget. Dog kan du ikke få danske undertekster eller dansk tale på Netflix i udlandet.

Hvis du ønsker danske undertekster kan du benytte dig af den danske tjeneste Unlocator, som kan lave din internetforbindelse om til dansk – uanset hvor i verden du befinder dig. Dermed kan du tage den danske Netflix med overalt. Se også vores artikel om hvordan du kan se Netflix USA i Danmark.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.