Kategorier
DOKUMENTAR

Netflix dokumentaren: ‘Print The Legend’

Er 3D-printing en udvikling, der er ude af kontrol? Det prøver Netflix dokumentaren Print The Legend at finde svaret på.

Med 3D-printerne bliver vi fremover alle i stand til at printe alt – lige fra legetøj og skræddersyet tøj til proteser og hjemmelavede pistoler.

I Print The Legend  følger vi nogle af pionerene bag 3D-printer revolutionen: Bre Pettis, CEO for Makerbot, der producere de bedste og billigste 3D-printere og Max Lobovsky, manden bag Formlabs.

De to, Bre og Max er ikke alene konkurrenter, de er også kontraster. De er som Steve Jobs og Bill Gates – førstnævnte den utilregnelige leder, der holder de brændende salgstaler, sidstnævnte den indadvendte nørd, der ikke kan stykke en sætning sammen uden at kløjes i den. Men én ting har de tilfælles: De vil gøre 3D-printeren til allemandseje.

Som en dark horse kommer den skydegale anarkist Cody Wilson fra Austin, der var den første til at producere sin egen pistol fra bunden af med en 3D-printer.

Glæd dig til at komme med bag scenen og få et spændende indblik i 3D-printerteknologien, der spås til at blive den næste store teknologiske revolution.

Print The Legend kom på Netflix den 26. september 2014. Netflix har i øvrigt de eksklusive rettigheder til denne dokumentar.

Se traileren til ‘Print The Legend’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.