Kategorier
BREAKING FILM

Keira Knightley i ‘The Duchess’ på Netflix

Det autentiske drama, The Duchess, som havde premiere i de danske biografer i 2009, kan nu ses på Netflix.

The Duchess er historien om den unge og smukke Georgiana Spencer (Keira Knightley), der i 1770’ernes England bliver gift med den 16 år ældre Hertug af Devonshire (Ralph Fiennes).

Georgina bliver hurtig en populær skikkelse i selskabslivet, kendt for sin skønhed, berygtet for sin appetit for spil og kærlighed.

Hertugens erklærede formål med ægteskabet er at blive far til søn, der kan arve Devonshire, men da en arving af hankøn lader vente på sig, udspiller der sig en lang række af intriger mellem hertugen og hertuginden.

Hertugen gør intet for at skjule sine sidespring, men da Georgiana indleder et forhold til adelsmanden Charles finder hun ud af, at der er en verden til forskel på mænds og kvinders ret til at omgås elskere og elskerinder.

BT gav filmen 4 stjerner og Jacob Wendt Jensen skrev blandt andet: “…er flot at se på og rørte mig til sidst mere i hjertet, end jeg mærkede undervejs.”

The Duchess kom på Netflix den 15. oktober 2014.

Se traileren til ‘The Duchess’

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.