Kategorier
FOR BØRN

Den animerede familiefilm ‘Alpha & Omega’

Den computeranimerede film Alpha & Omega har netop haft premiere på Netflix.

Filmen handler om de to meget forskellige ulve, Kate og Humphrey, der lever i hver deres ulveflok.

Kate er en alpha ulv, som sætter disciplin, pligt og ansvar før alt. Humphrey, derimod, er en omega ulv, for hvem skæg, kammerater og løssluppenhed er vigtigst.

I ulveverdenen har alphaer og omegaer ikke noget med hinanden at gøre, alligevel krydser de to ulves spor hinanden. Som datter af den vestlige ulvefloks leder, skal Kate nemlig giftes med sønnen af den østlige ulvefloks leder – for at undgå yderligere konflikter mellem de to rivaliserende flokke.

Situationen ændrer sig dog, da skovbetjentene fanger dem begge og flyttet til et andet reservat.  bliver ægteskabet udskudt. Kate er ivrig efter at komme hjem, så de kan undgå krig med den anden ulveflok, men vejen tilbage byder på den ene udfordring efter den anden – dels med den meget anderledes Humphrey, men også med andre dyr, de møder undervejs.

Alpha & Omega er en virkelig sød film, som hele familien sagtens kan nyde. Vi er ikke helt i Disney/Pixar-klassen, men handlingen er helt ok og der er ganske underholdende sekvenser i filmen. Filmen kom aldrig i de danske biografer, men direkte på DVD i 2011. Lige nu arbejdes der på en 2’er.

Alpha & Omega kom på Netflix den 29. oktober 2014 og kan naturligvis med dansk tale.

Se traileren til Alpha & Omega (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.