Kategorier
BREAKING KOMMENDE FILM & SERIER

Kommer i 2017: Mute på Netflix

Mute er en ny, kommende original film fra Netflix, der lander på streamingtjenesten i 2017.

Den Filmen foregår i år 2052 og handler om bartenderen Leo (Alexander Skarsgård), der bor i det pulserende Berlin.

Som barn var han ude for en ulykke, hvor han mistede evnen til at tale, og det eneste lyspunkt i hans tilværelse nu er kæresten Naadirah (Seyneb Saleh). Da hun pludselig en dag forvinder sporløst, starter Leos søgen, der hurtigt fører ham til byens skumle underverden.

Leos eneste tilbagevendende spor er to amerikanske kirurger (Paul Rudd og Justin Theroux), så Leo er tvunget til at blive i den mystiske underverden for at finde sit livs kærlighed.

På rollelisten ses store profiler som Alexander Skarsgård, Paul Rudd og Justin Theroux, men vi bliver også præsenteret for et helt nyt stjernefrø på listen i form af Sayneb Saleh.

I instruktørstolen sidder Duncan Jones, der lavede historien til filmen for 12 år siden. Nu vender han tilbage til sine kreative rødder med dette originale og gribende univers i Mute.

Mute på Netflix

Mute kommer eksklusivt på Netflix i løbet af 2017. Den endelig dato er ikke fastsat.

Se flere billeder fra Mute

Billede fra den nye Netflix-film, Mute.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.