Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER

Mud med Matthew McConaughey på Netflix

Den anmelderroste film Mud fra 2013 med Matthew McConaughey i sin måske bedste rolle nogensinde, kan nu ses på Netflix.

Ellis (Tye Sheridan) og hans bedste ven Neckbone (Jacob Lofland), møder den mystiske mand Mud (Matthew McConaughey), der gemmer sig på en øde ø i Mississippifloden.

Mud fortæller de mest utrolige historier, om at han har slået en mand ihjel i Texas for at beskytte sit livs kærlighed og nu er eftersøgt af dusørjægere. Han påstår, at han skal mødes og stikke af med sin elskede, Juniper (Reese Witherspoon), der venter på ham i byen.

Skeptiske men også nysgerrige indvilger Ellis og Neckbone i at hjælpe Mud, koste hvad det vil. Drengene indser snart, at sandheden er farligere end de anede, men da er det for sent at bakke ud.

Mud på Netflix

Det er den 35-årige instruktør Jeff Nichols, der har instrueret dette enestående drama, der er blandt de bedst anmeldte film i USA i år. “En ny amerikansk filmklassiker er skabt” skrev Joe Morgenstern i Wall Street Journal.

De danske anmeldere uddelte både 5 og 6 stjerner til Mud. Ekstra Bladet skrev: “En næsten magisk oplevelse, og en coming-of-age film, der sigter direkte mod status som kultklassiker.” og Politiken skrev: “Nichols har skrevet et vidunderligt manuskript med psykologisk, følelsesmæssigt og dramatisk klarsyn i hver detalje og foldet det ud emmende af lokal atmosfære, og så viser han sig som gudsbenådet personinstruktør.”

Mud kom på Netflix den 15. juli 2015.

Se traileren til Mud

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.