Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Hr. Peabody & Sherman Showet på Netflix

Der er masser af sjov og fed musik i DreamWorks Animations-serien Hr. Peabody & Sherman Showet, hvor sæson 3 nu kan ses på Netflix.

Hr. Peabody er den klogeste hund i verden, og hans dreng, Sherman, er vært for et skørt show, der bliver sendt fra deres lejlighed med et levende publikum i studiet.

Alt kan ske i dette show, der er tætpakket med spændende indslag, fed musik og meget specielle gæster, som for eksempel deres vanvittige naboer og de sjove tidsrejsende, de møder med deres Tidmac-maskine!

Serien er baseret på Peabody’s Improbable History, der tilbage i 1960’erne var en del af The Rocky and Bullwinkle Show og filmen Hr. Peabody & Sherman fra 2014.

Hver sæson består af 13 afsnit og meget tyder på, at der kommer endnu tre sæsoner af denne populære animationsserie, hvor figurene er håndtegnet digitalt.

Hr. Peabody & Sherman Showet sæson 3 kom på Netflix den 21. oktober 2016.

Se traileren til Hr. Peabody & Sherman Showet

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.