Kategorier
BREAKING FILM

Mr. Brooks med Kevin Costner & Demi Moore

Den amerikanske thriller fra 2007, Mr. Brooks med Kevin Costner og Demi Moore kan nu ses på Netflix.

Earl Brooks (Kevin Costner) har succes på alle fronter. Hans virksomhed blomstrer som aldrig før, og han er netop blevet udnævnt til årets mest driftige forretningsmand. Hans ægteskab kører på skinner, og han har en hengiven og pligtopfyldende datter.

Earl selv er kendt for at være yderst generøs og rundhåndet for at hjælpe andre på vej i forretningslivet. Han er med andre ord en solid støtte for lokalsamfundet. Men Earl Brooks bærer på en frygtelig hemmelighed.

I det skjulte er han også seriemorder med adskillige mord på samvittigheden. Det er lykkedes Brooks at holde trangen til at dræbe nede i flere år – lige indtil hans onde alter ego overtaler ham til at begå endnu en blodig forbrydelse. Men denne gang går det galt. Fotografen Smith (Dane Cook) opdager Brooks, mens han er i gang med at dræbe et ungt par i deres hjem.

Nettet strammes om Brooks, da Smith begynder at afpresse ham – og samtidig er detektiven Tracy Atwood (Demi Moore) lige i hælene på ham.

Brooks er dog ikke umiddelbart sådan at skræmme. Jo tættere hans forfølgere er på at afsløre ham, jo mere overtager hans onde side – og jo farligere bliver han for sine omgivelser.

SE LISTEN OVER DE NYESTE FILM PÅ NETFLIX

Filmen er instrueret Bruce A. Evans.

Berlingske gav filmen 4 stjerner og skrev: “Den amerikanske thriller om en seriemorder, Mr. Brooks, har sine momenter af spænding, men kvæles i sine mange handlingstråde.”

Mr. Brooks kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til Mr. Brooks

https://www.youtube.com/watch?v=B_uc6Bl4MuA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.