Kategorier
BREAKING FILM

Just Wright

Den amerikanske romantiske komedie fra 2010, Just Wright med Queen Latifah kan nu ses på Netflix.

Leslie Wright (Queen Latifah) er den ligefremme fysioterapeut, som får sit livs drømmejob, da hun skal arbejde for den berømte basketballspiller Scott McKnight (Common), der har pådraget sig en slem skade.

Leslie får ikke kun Scott tilbage i topform, hun hjælper ham også til at spille endnu bedre, og alt går godt, lige indtil hun begynder at falde for McKnight – en situation som tvinger hende til at træffe et valg mellem drømmejobbet og de følelser, hun ikke kan benægte.

McKnight lægger imidlertid ikke mærke til Leslies romantiske tilnærmelser men tiltrækkes i stedet til Leslies barndomsvendinde, Morgan (Paula Patton), som øjner en chance for at at blive trofæhustru for en stenrig sportsstjerne.

Skal Leslie blot stille sig tilfreds med rollen som den gode ven, eller vil McKnight en dag indse, at alt det, han altid har ønsket sig, er lige foran ham?

Alt står på spil, og Leslie må gøre sit bedste for at finde ud af, om hun og Scott er skabt for hinanden.

Filmen er instrueret af Sanaa Hamri.

Just Wright kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til Just Wright

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.