Kategorier
BREAKING SERIER

Midnight Diner -TOKYO Stories eksklusivt på Netflix

Den japanske dramaserie, Midnight Diner -TOKYO Stories fra 2016 kan nu ses på Netflix.

I en baggård i et af Tokyos forretningskvartere driver the Master (Kaori Kobayashi) sin lille diner kaldet Meshiya, der åbner ved midnatstid og lukker igen kl. 7 om morgenen.

Menuen er super simpel og består kun af en pork-miso suppe, saké og shochu, men ellers kan the Master lave alt hvad kunderne ønsker.

På denne lille restaurant finder gæsterne en enkel, men samhørighed med hinanden baseret på en fælles kærlighed til en bestemt ret.

Midnight Diner -TOKYO Stories på Netflix

Serien er baseret på  Yaro Abe’s populære manga tegneserie, der udkom for ni år siden og som er solgt i mere end seks millioner eksemplarer på verdensplan.

På rollelisten findes blandt andre  Joe Odagin, Reiko Kataoka, Koen Kondo, Bsaku Sato, Yutaka Matsushige, Mansaku Fuwa og den koreanske skuespiller Go Ah-sung.

Serien er en såkaldt Netflix Originals og det er på nuværende tidspunkt usikkert, om der kommer en sæson 2.

Midnight Diner -TOKYO Stories sæson 1 kom på Netflix den 21. oktober 2016.

Se traileren til Midnight Diner -TOKYO Stories

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.