Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Frequency på Netflix

Så har den nye sci-fi serie, Frequency fået premiere på Netflix Danmark.

NYPD kriminalbetjenten, Raimy Sullivan (Peyton List) opdager ved et tilfælde, at hun via en gammel radio kan få kontakt med sin afdøde far, Frank Sullivan (Riley Smith), der omkom ved en ulykke i 1996.

I denne særlige tidslomme som de to kommunikerer i, er han ikke omkommet endnu og Raimy vil derfor prøve ændre historiens gang, ved at advare sin far om den forestående ulykke, der slår ham ihjel.

Det får naturligvis alvorlige konsekvenser at ændre på historien og den såkaldte sommerfugleeffekt truer med at ødelægge mere end hvad godt er. Raimy må derfor rette op på skaderne ved at få sin far til at hjælpe med at opklare en gammel mordsag.

Frequency på Netflix

På rollelisten ses også Devin Kelley, Anthony Ruivivar, Mekhi Phifer, Lenny Jacobson og Daniel Bonjour. Serien er bygget over filmen Livsfarlig Frekvens fra 2000 med Dennis Quaid og Jim Caviezel.

Det er den amerikanske kabel-tv kanal CW, står bag serien. På nuværende tidspunkt er det usikkert om der kommer en sæson 2. Det afhænger meget af seertallene fra den igangværende sæson.

Frequency kom på Netflix den 20. oktober 2016. Da den samtidig sendes på amerikansk tv, kommer den på Netflix Danmark en uge forskudt, med nye afsnit hver mandag – frem til mandag den 21. november 2016 hvor alle afsnit fra sæson 1 er tilgængelige.

Se traileren til Frequency

https://www.youtube.com/watch?v=BL8Rl2n2C6Y

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.