Kategorier
FILM

Marley & Me på Netflix

Den romantiske komedie med Owen Wilson og Jennifer Aniston, Marley & Me fra 2009 kan nu ses på Netflix.

Marley & Me handler om det nygifte par John (Owen Wilson) og Jenny Grogan (Jennifer Aniston), der flytter sydpå til en ny, solbeskinnet tilværelse i Florida, hvor de bliver ansat som journalister på hver sin avis og køber deres første hus.

Mens de overvejer, om de vil have børn, får de det råd at anskaffe sig en hund, og de køber en lille nuttet golden retriever, som får navnet Marley. I løbet af ingen tid bliver den til en 50 kg tung damptromle af utæmmet energi og forvandler deres hjem til et katastrofeområde.

Filmen følger familien Grogans liv med nye job og nye hjem i nye byer og, frem for alt, en børneflok, der vokser og bliver større, som børn jo gør. Undervejs gennemgår ægteskabet alle de kriser, som de fleste af os kender – hun må neddrosle karrieren til fordel for husmoderrollen, mens han kan holde sin kørende med uformindsket styrke. Men trods alle genvordigheder formår John og Jenny at holde sammen og endog samtidig formå at leve med det fænomen, som de selv kalder “verdens værste hund”.

Marley & Me er en livsbekræftende historie fortalt med både alvor og humor.

Marley & Me på Netflix

Det er instruktøren bag ”The Devil Wears Prada” der står bag filmatiseringen af bestselleren Marley & Me, skrevet af John Grogan om hans egne erfaringer med den store hund.

BT gav filmen 4 stjerner og skrev: “Jeg havde ellers besluttet mig for at være kold og kynisk over for den amerikanske komedie… Men det viste sig hurtigt at være skrupumuligt.”

Marley & Me kom på Netflix den 2. december 2015.

Se traileren til Marley & Me

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.