Kategorier
FILM

Lockout

Den amerikanske science fiction-film Lockout fra 2012 med bl.a Guy Pearce og Maggie Grace kan nu ses på Netflix.

Filmen foregår i år 2079. M.S. One er et forsøgsprojekt udført af den amerikanske regering, hvor målet er at samle verdens farligste forbrydere i ét prototypefængsel, som det er umuligt at flygte fra – fordi det befinder sig på en rumstation i kredsløb om Jorden!

Men når truslen kommer indefra – fra et massivt fangeoprør – og når selveste præsidentens datter, Emilie (Maggie Grace) befinder sig bag fængslets vægge… Så er det op til én mand, Agent Snow (Guy Pearce) at trænge ind, hvor ingen kan slippe ud!

Det er folkene bag filmen Taken og actionmesteren Luc Besson, der står bag dette brag af en fængselsfilm, hvor fangeoprøret er flyttet til en rumstation i en ikke så fjern fremtid.

Lockout på Netflix

Det danske filmsite Filmz gav filmen 4 stjerner og skrev: “Lockout kan næppe ligefrem kaldes en god film i den mest konventionelle forstand, men jeg var ikke desto mindre glimrende underholdt”

Lockout kom på Netflix den 5. december 2015.

Se traileren til Lockout

https://youtu.be/zLTOzu8N1Pg

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.