Kategorier
FILM

House at the End of the Street

Den canadiske gyser House at the End of the Street fra 2012 kan nu ses på Netflix.

Filmen handler om den fraskilte mor Sarah (Elisabeth Shue) og hendes teenagedatter Elissa (Jennifer Lawrence), der ønsker at starte på en frisk og derfor flytter til en lille provinsby, hvor de har fundet drømmehuset. Men da en række uforklarlige hændelser begynder at plage dem, erfarer Sarah og Elissa, at byen gemmer på en uhyggelig hemmelighed.

Flere år tidligere myrdede en pige i nabohuset begge sine forældre i deres seng, hvorefter hun selv forsvandt og efterlod sig broren Ryan (Max Thieriot). Elissa indleder mod Sarahs ønske et forhold til Ryan, der lever en lidt tilbagetrukket tilværelse. Men jo tættere de kommer på Ryan, jo mere vikles de ind i et mysterium, der er meget farligere, end de overhovedet kan forestille sig.

House at the End of the Street blev optaget tilbage i 2010, men udkom først et par år senere. Filmen kom ikke i de danske biografer.

House at the End of the Street kom på Netflix den 5. december 2015.

Se traileren til House at the End of the Street

https://youtu.be/3Xd2ceHDd-g

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.