Kategorier
FOR BØRN

Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt

Den danske familiefilm Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt fra 2010 kan nu ses på Netflix.

I Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt skal skolens ballademager Bølle-Bobs forældre ud og rejse og han narrer sin tante Anne, der ellers skulle passe ham, til at blive væk. Nu har Bob har nu frit spil til sine gale streger.

Men han får andet end ballade at tænke på, da Borgmesteren i Storby-Lilleby planlægger at nedlægge skolen i Lilleby for at bygge et fælt kemisk anlæg. Bølle Bob og de øvrige indbyggere i Lilleby vil ikke undvære deres skole, så de starter en modstandsbevægelse. Og Bølle Bob har en plan.

Sammen med den gamle rockmusiker Valde, vil Bølle Bob og vennerne sætte en musical op, så alle bliver så glade for skolen, at borgmesteren ikke tør lukke den.

Borgmesteren prøver at sabotere foretagendet ved at kidnappe rockmusikeren Valde, men også dét får Bølle Bob forpurret.

Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt på Netflix

Ekstra Bladet gav filmen 3 stjerner og skrev: “…væsentligt bedre end både forgængeren og forventningerne. Selv om det grundlæggende materiale som sagt har mere end 30 år på bagen, så har kræfterne bag fået en både aktuel, sympatisk og ganske underholdende familiefilm ud af det.”

Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt kom på Netflix den 5. december 2015. 

Se traileren til Bob Bob Bølle-Bob: Alle tiders helt

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.